Betaalinformatie

U kunt de producten uit onze webshop direct online afrekenen via iDeal of overboeking. Dagelijks worden er talloze transacties succesvol afgerond via iDeal. Dankzij iDeal kunt u via een beveiligde (online) verbinding uw bestelling afrekenen. Hier hoeft u verder geen account voor aan te maken, zich te registreren of iets te downloaden; u dient alleen te kunnen internet bankieren via uw bank.

Uw gegevens zijn veilig

Heeft u nog niet eerder via iDeal betaald? Dan leggen wij graag uit hoe het werkt. Wij willen graag benadrukken dat uw gegevens volledig veilig en vertrouwelijk behandeld zullen worden.

Op het moment dat u uw bestelling wilt afrekenen, geeft u aan bij welke bank u zit en vervolgens wordt u doorverwezen naar de online betaalomgeving van uw bank. Hier moet u zich aanmelden en volgt u de stappen zoals ze beschreven worden. Mocht u tijdens de betaling toch beslissen om niet tot aankoop over te gaan en het betaalproces af te breken dan worden er geen gegevens opgeslagen!

Volg de stappen

  1. U heeft besloten een product uit onze webshop te kopen. Klik dan op ‘afrekenen’ in de webshop en voer uw gegevens in.
  2. Als u alle stappen heeft doorlopen klikt op ‘Bestelling plaatsen’.
  3. Vervolgens zult u doorverwezen worden naar de online betaalomgeving van de betreffende bank.
  4. Eenmaal in de betaalomgeving logt u in en krijgt u alle relevante gegevens te zien. Eventueel kunt u ook kiezen van welke betaalrekening u het bedrag wilt laten afschrijven.
  5. Afhankelijk van de bank volgen bepaalde stappen ter beveiliging/verificatie, zodat de bank weet dat u aan het betalen bent.
  6. Als u de betaling afgerond heeft zult u weer terugverwezen worden naar de webshop.
  7. Let op! U krijgt daar een bevestiging van uw betaling te zien. Deze krijgt u echter ook per e-mail! Wij raden aan om beide bevestigingen even op te slaan of uit te printen.