Bouwgereedschappen bestellen bij Pieper Ermelo

Met ingang van heden kunt u (restpartijen) bouwgereedschappen kopen bij Pieper Bouwmaterialenhandel B.V.

Alle activiteiten van Prosonshop.nl zijn overgenomen door De Witte Raaf. De Witte Raaf gaat zich richten op de verkoop van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Met Pieper Bouwmaterialenhandel B.V. is een overeenkomst gesloten met betrekking tot de restpartijen bouwgereedschappen van Prosonshop.nl. Pieper Bouwmaterialenhandel B.V. heeft besloten om deze bouwgereedschappen-lijn voort te zetten, dus ook als de restpartijen verkocht zijn, bent u bij hen aan het juiste adres.

De restpartijen bouwgereedschappen die nog voorradig waren in het magazijn van Prosonshop.nl zijn overgenomen door Pieper Bouwmaterialenhandel B.V. U kunt bij hen terecht voor de aankoop van bouwgereedschappen voor uw bedrijf.

De bouwafdeling van Pieper Bouwmaterialenhandel B.V. is aangesloten bij BPG Bouwpartner Groep. Pieper heeft een breed assortiment aan o.a. bouwmaterialen, gereedschappen, ijzerwaren en sanitair. Daarnaast krijgt Pieper wekelijkse leveringen vanaf alle grote fabrikanten en leveranciers in Nederland, België en Duitsland. Hun magazijn beslaat ruim 10.000 m2, waardoor ze ook direct uit eigen voorraad kunnen leveren.

Pieper Bouwmaterialenhandel B.V.
Oude Telgterweg 290
3853 PL Ermelo

Webshop: www.pieper-bouwshop.nl
Telefoon: (0341) – 35 29 31
E-mail: verkoop@pieper-ermelo.nl