MVO De Witte RaafMaak kennis met MVO De Witte Raaf Ermelo

‘De Witte Raaf. Vliegensvlug online bedrijfskleding bestellen.’

De Witte Raaf uit Ermelo is uw bevlogen leverancier van o.a. relatiegeschenken en bedrijfskleding. In deze webshop kunt u online bedrijfskleding kopen. Mede dankzij deze webshop kunnen wij met succes de voordelen van een zakelijke, professionele webwinkel combineren met de warmte van persoonlijk advisering.

Wij zijn aangesloten bij MVO Nederland!

De Witte Raaf Ermelo is aangesloten bij MVO Nederland. Dit betekent dat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo biedt De Witte Raaf plaats voor zogenaamde ‘SW-ers’. Mensen met een SW-indicatie hebben een lichamelijke, verstandelijke en/of psychische handicap. De Witte Raaf biedt ook hen een arbeidsplaats en geeft hen daarmee ook een kans om werkzaam te zijn en zich daardoor te ontwikkelen. Lees hier meer over MVO Nederland en/of bekijk hier ons profiel op de website van MVO Nederland.

Groot assortiment

Op deze site vindt u een groot assortiment van verschillende, met zorg geselecteerde, leveranciers.  Wilt u persoonlijk advies? Een team van deskundige, enthousiaste medewerkers ondersteunt u graag bij de aanschaf van bedrijfskleding. Ook geven wij u graag goede tips over het professioneel aanbrengen (bedrukken, graveren of borduren) van een logo of tekst op uw bedrijfskleding.

Scherpe prijzen

Door ons grote aantal leveranciers zijn onze prijzen bij grote aantallen extra aantrekkelijk. Met veel plezier maken wij vrijblijvend een scherpe offerte voor u. Wilt u eens vrijblijvend een kijkje bij ons komen nemen en persoonlijk overleg? Op afspraak bent u van harte welkom! Bel (0341)-552402. Mailen mag natuurlijk ook!

Snelle aflevering

Heeft u uw bestelling eenmaal geplaatst, dan staat onze eigen bezorgservice garant voor een snelle aflevering.

Verschillende webshops

Op dewitteraafermelo.nl kunt u terecht voor het gehele assortiment van De Witte Raaf. Hier vindt u artikelen uit ons assortiment relatiegeschenken, maar ook uit ons assortiment bedrijfskleding, themapakketten, promotieartikelen en meer! Bent u op zoek naar een kerstpakket? Kijk dan eens op onze webshop met kerstpakketten.

Wij helpen u graag verder!

De medewerkers van De Witte Raaf staan graag voor u klaar. U kunt altijd even bellen naar 0341-552402 of een e-mail sturen naar info@dewitteraafermelo.nl.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 – 17.00 uur. Ons kantoor met showroom is gevestigd aan de Harderwijkerweg 141-A te Ermelo.

De Witte Raaf Ermelo

De Witte Raaf
Harderwijkerweg 141-A
3852 AB Ermelo
Nederland

Telefoonnummer: 0341-552402
Website: www.dewitteraafermelo.nl
E-Mail: info@dewitteraafermelo.nl

Directeur: John Raven
KvK nummer: 08059704

BTW nummer: NL8199.68.687.B01