Werkschoenen | De Witte Raaf Ermelo

Bent u op zoek naar kwalitatief goede werkschoenen die ook nog eens fijn dragen? Dan bent u bij De Witte Raaf aan het juiste adres. Wij hebben een zeer compleet assortiment werkschoenen van diverse merken, zodat wij altijd een schoen kunnen vinden die bij u past.

Altijd de juiste keus

Voorkom klachten
Goed passende werkschoenen zijn ontzettend belangrijk. Passen uw schoenen niet goed, dan is het een kwestie van tijd voordat u last krijgt van (fysieke) klachten. Uiteraard wilt u (en willen wij) dit voorkomen. Het is daarom belangrijk om te weten welke maat schoen u heeft van een bepaald merk en hoe breed uw voet is, zodat u eventueel een breedtemaat kunt bestellen.
Pasbus: probeer zelf welke schoen en maat bij u past
Heeft u nog geen favoriete werkschoen en wilt u weten welke schoen of maat het beste bij u past? Dan kan De Witte Raaf u daarbij helpen! In samenwerking met onze leverancier kunnen u en uw werknemers of collega’s schoenen passen in een speciale pasbus. In deze bus wordt uw voet opgemeten op een aantal punten, waarna u een persoonlijk advies ontvangt over de werkschoen die het beste bij u past.
Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Wilt u meer informatie ontvangen of kunt u uw favoriete schoen niet vinden in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.