Klantenservice van De Witte Raaf Ermelo

Wij zijn onze klanten graag goed van dienst. U kunt ons bij vragen altijd bellen op 0341 – 552402. Maar misschien vindt u hieronder al het antwoord op uw vraag. Wij hebben een aantal veelgestelde vragen en de antwoorden voor u op een rijtje gezet, zodat u direct weet waar u aan toe bent!

Wat zijn de zakelijke gegevens van De Witte Raaf?

De Witte Raaf
Harderwijkerweg 141-A
3852 AB Ermelo

Telefoon: 0341-552402
E-mail: info@dewitteraafermelo.nl

KvK-nummer: 08059704
btw-nummer: 8199.68.687.B.01

 

Zijn de vermelde prijzen inclusief of exclusief btw?

Alle prijzen op deze webshop zijn exclusief btw. Let op: voor orders met een totaalbedrag onder de € 100,- ex btw. rekenen wij een kleine-ordertoeslag van €15.

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

De algemene voorwaarden van De Witte Raaf kunt u hier lezen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten worden tegen kostprijs doorberekend. Let op: voor orders met een totaalbedrag onder de € 100,- ex btw. rekenen wij daarnaast een kleine-ordertoeslag van €15.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij leveren in principe de bestelling binnen 5 werkdagen uit. Echter, het kan zijn dat sommige artikelen (tijdelijk) niet op voorraad zijn en zodoende bestelt moeten worden of in backorder staan. In dat geval dient u rekening te houden met een langere levertijd. Wij nemen in zulke gevallen altijd contact met u op om dit persoonlijk te bespreken.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

In deze webshop kunt u veilig online betalen via uw eigen bank met iDeal.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Herroepingsrecht bij online aankopen

Bij online aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens deze termijn moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, kunt u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons retourneren, conform de door ons verstrekte instructies.

Indien u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor uw rekening. De Witte Raaf betaalt u het oorspronkelijke aankoopbedrag (incl. verzendkosten) binnen 30 dagen terug.

Retourneren van online aankopen

U mag uw online aankoop pas retourneren aan De Witte Raaf indien u schriftelijk aan De Witte Raaf heeft gemeld dat u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht. U kunt dit per e-mail melden aan info@dewitteraafermelo.nl. Vermeld daarbij zoveel mogelijk gegevens: in ieder geval het ordernummer en uw klantgegevens.

U dient de producten, nadat u uw schriftelijk melding heeft ingediend, uiterlijk binnen 14 dagen retour te sturen. Wij willen u vragen uw aankoop met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan De Witte Raaf retourneren. De kosten van deze retourzending komen voor uw rekening. Na een correcte retourzending zal De Witte Raaf binnen 30 dagen het door u betaalde totaalbedrag (incl. verzendkosten) aan u terugbetalen.

Wat betekenen de veiligheidsnormen S1, S1P, S2 en S3 voor werkschoenen

Er bestaan verschillende veiligheidsnormen voor werkschoenen. In deze webshop kunt u werkschoenen kopen die voldoen aan de veiligheidsnormen S1, S1P, S2 en S3. Graag leggen wij u hieronder uit waar de verschillende veiligheidsnormen voor staan.

S1 veiligheidsnorm
Veiligheidsschoen geschikt voor droge werkomstandigheden met stalen of kunststof neus, welke weerstand biedt tegen een impact van 200 Joules met gesloten hielpartij, olie- en zuurbestendig , antistatische eigenschappen en energieopname in de hak.

S1P veiligheidsnorm
Veiligheidsschoen geschikt voor droge werkomstandigheden met stalen of kunststof neus, welke weerstand biedt tegen een impact van 200 Joules met gesloten hielpartij, olie- en zuurbestendig, antistatische eigenschappen en energieopname in de hak en stalen of kunststof zoolplaat tegen het intrappen van (scherpe) voorwerpen tot een kracht van 1100 Newton.

S2 veiligheidsnorm
Veiligheidsschoen meer geschikt voor natte werkomstandigheden met stalen of kunststof neus, welke weerstand biedt tegen een impact van 200 Joules met gesloten hielpartij, olie- en zuurbestendig, antistatische eigenschappen en energieopname in de hak.

S3 veiligheidsnorm
Veiligheidsschoen meer geschikt voor natte werkomstandigheden met stalen of kunststof neus, welke weerstand biedt tegen een impact van 200 Joules met gesloten hielpartij, olie- en zuurbestendig, antistatische eigenschappen en energieopname in de hak en stalen of kunststof zoolplaat tegen het intrappen van (scherpe) voorwerpen tot een kracht van 1100 Newton.