Snickers bedrijfskleding en werkkleding

Snickers bedrijfskleding heeft een uitgebreid assortiment werkkleding en bedrijfskleding. Het merk heeft alles wat u zoekt op het gebied van bescherming, veiligheid en functionaliteit. Daarnaast staat Snickers vooral bekend om de hoge kwaliteit kleding. Wij bieden u daarom graag een selectie aan van het totale assortiment van Snickers.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Borduren of bedrukken?

Wilt u de kleding laten voorzien van uw logo? Dat kan! We kunnen bedrijfskleding voor u bedrukken, maar ook borduren is mogelijk. Neem gerust eens contact met ons op zodat we u kunnen informeren over de mogelijkheden. Wij denken heel graag met u mee.

Snickers Workwear

Persoonlijk advies
Persoonlijk en doeltreffend, dat is ons motto. Het team van De Witte Raaf staat altijd voor u klaar en helpt u bij het maken van de juiste keuze. Ook als u niet kunt vinden wat u zoekt kunt u ons gerust even bellen. Ons telefoonnummer is 0341-552402. Samen vinden wij ongetwijfeld de juiste werkkleding! 
KOOS
Bent u veel tijd kwijt aan kledingbeheer voor uw medewerkers of collega's? Misschien is KOOS dan een goed alternatief voor u. KOOS is ons online beheersysteem waarin personeel zelf (Snickers) bedrijfskleding kan bestellen. U krijgt in dit systeem de volledige controle over het bestellen van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). De werkgever bepaalt zelf voor welk budget er besteld mag worden. Dit bespaart u niet alleen geld, maar vooral ook heel veel tijd. Wij nemen alle zorgen uit handen! Kijk voor meer informatie eens op onze KOOS-pagina.