Nieuwe website online

Website Witte Raaf Bedrijfskleding - nieuwe website online

Onze website heeft een nieuw jasje gekregen! 

Achter de schermen heeft ons RSJ-ICT team wekenlang hard gewerkt aan een frisse look en betere functionaliteiten voor de nieuwe website van De Witte Raaf Bedrijfskleding.

Vertrouwd en functioneel
Wij hopen u met de nieuwe website nog beter en duidelijker te kunnen informeren. De website heeft grotendeels dezelfde structuur gehouden als onze oude website. Zo vindt u de producten verdeeld naar soort (werkjassen, werkbroeken, werkschoenen, etc.), maar kunt u ook zoeken op merk. En net als op de oude website kunt u vertrouwd en veilig betalen met iDeal. Maar ook een overboeking is nu mogelijk. Alles om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Ruim 900 artikelen
Op de nieuwe website vindt u ruim 900 artikelen. En nog steeds is dat niet ons complete assortiment! Mist u nog producten of zijn er dingen die u opvallen? Uw opmerkingen en/of aanvullingen zijn ontzettend welkom! Neemt u gerust contact met ons op of laat hieronder een reactie achter.

Een website is nooit af. We gaan ook de komende tijd dus zeker door met het ontwikkelen van deze webshop. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

We hopen u hier nog vaak te mogen begroeten als bezoeker.

– Het team van De Witte Raaf Ermelo –

John, Booike, Henriëtte, Ferry, Ricardo en Carola

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?